Школою про відеоблогерство завершилася серія тренінгів у рамках проєкту «Мир у цифровий час»

Завершилося навчання в рамках проєкту «Мир у цифровий час», яке тривало з 10 вересня по 1 жовтня.

З 28 вересня по 1 жовтня у Києві тривала Школа-тренінг «Як стати відеоблогером: короткі відео та стрімінг».

Своїм досвідом поділився тренер Юрій Кочкаров, режисер, експерт у галузі операторської майстерності.

Протягом чотирьох днів учасники вчилися знімати відео, робити стріми, створювати якісний контент. Також розглядали важливі теоретичні питання: хто такий відеоблогер, правовий статус відеоблогера, розбирали етапи виробництва відеоконтенту. Практичних завдань було дуже багато: учасники виставляли світло, працювали з камерами та іншим знімальним обладнанням, розбирали, як працює суфлер.

Результатом цієї роботи стало виробництво цілої низки відеороликів. Своїми напрацюваннями учасники мають можливість ділитися на порталі Mustpost.Today, котрий працює в рамках проєкту «Мир у цифровий час».

Участь у тренінгу взяли представники 10 регіонах, де реалізується проєкт, – Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Луганська, Кіровоградська, Сумська, Харківська, Черкаська, Чернігівська та Чернівецька області.

У рамках проєкту «Мир у цифровий час» пройшло п’ять чотириденних шкіл-тренінгів – «Як стати блогером. Голосніше за слова», «Молодіжне лідерство як ресурс мирного врегулювання у цифровий час. Моніторинг миротворчого процесу», «Резолюції РБ ООН 1325 та 2250 в дії. Блогінг та новітні технології», «Технології ефективної поведінки у конфлікті для молодих лідерів», «Як стати відеоблогером: короткі відео та стрімінг». Ці тренінги охопили головні теми нашого проєкту – миротворчість, молодіжне лідерство, створення соціально корисного контенту.

***

#МируЦифровийЧас

#ToBeOnline

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

***

Слідкуйте за нашими новинами:

На офіційній сторінці Фундації www.uhrf.org

У Facebook https://www.facebook.com/groups/women.voices.count

***

Організаторами марафону виступають Фундація прав людини та мережа радіостанцій «Стильного радіо «Перець ФМ» за підтримки InstitutfürAuslandsbeziehungen та Міністерства закордонних справ Німеччини. Радіомарафон проходить у рамках проекту «Мир у цифровий час».

TOP