German Radio Marathon 2020

Пані та Панове!

 

Фундація прав людини/Human Rights Foundation Ukraine www.uhrf.org за підтримки Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні презентують найгучнішу подію цієї осені — національний радіомарафон «30 років Німецької Єдності» на хвилях Стильного радіо «Перець ФМ» 

З 29 вересня по 30 жовтня 2020 року, 10 програм поспіль ми ставимо запитання про Німеччину, а ви відповідаєте на них щовівторка та щоп’ятниці з 12:00 до 13:00. Номер студіїї 044 585 44 88

В кожній програмі мають змогу взяти участь три слухача, серед яких буде визначений переможець-фіналіст.

30 жовтня в ефірі Стильного радіо серед 10 слухачів-фіналістів представником Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні буде визначений переможець, який і отримає СУПЕРПРИЗ від Посольства Німеччини в Україні!!!

Національній радіомарафон «30 років Німецької Єдності» на Стильному радіо «Перець ФМ». ЧАС БУТИ РАЗОМ 

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА УЧАСТІ В ПРОМО-АКЦІЇ

  • Організатори Промо-акції «Національний радіомарафон «30 років Німецької Єдності»»

 

    1. Промо-акція «Національний радіомарафон «30 років Німецької Єдності»» ( надалі «Акція») відбуватиметься з метою заохочування радіослухачів до прийняття участі в інтерактивних передачах та надання Подарунку особам, які бажають отримати Подарунок, на умовах викладених у цих Правилах.
    2. Організатором Акції є ТОВ «Телерадіокомпанія КЛАС». Співорганізатором виступає Фундація прав людини за підтримки Посольства Федеративної Республіки Німеччина (разом — Організатори).
    3. Контроль над проведенням акції та дотриманням цих Умов здійснює Організатор. 

 

  • Період Акції  

 

    1. Акція проводиться в період з 29.09.2020 року по 30.10.2020 року включно.
    2. Акція проводиться в ефірі радіостанції «ПЕРЕЦЬ ФМ» по всій мережі мовлення.

 Участь в Акції 

 Стати учасником Акції мають право дієздатні громадяни України, які досягли 18 років, отримали паспорт та яким присвоєно ідентифікаційний номер платника податків.

    1. Не можуть бути Учасниками Акції працівники Організаторів Акції, а також члени їхніх сімей та близькі родичі.
    2. Одна особа, яка відповідає вимогам п.3.1. Правил, має право взяти участь в Акції лише один раз.

 Порядок проведення Акції

  Акція проводиться у прямому ефірі щовівторка та щоп’ятниці з 12:00  до 13:00.

    1. Ведучі 10 програм поспіль ставлять питання про Німеччину, а слухач дає відповідь.
      В кожній програмі мають змогу взяти участь 3 (три) слухача, серед яких буде визначений переможець-фіналіст. 

 Оприлюдження результатів Акції 

  30 жовтня 2020 року в ефірі радіостанції «ПЕРЕЦЬ ФМ» серед 10 слухачів-фіналістів представником Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні буде визначений 1 (один) переможець.

 Подарунок Акції 

  Подарунок Акції – СУПЕРПРИЗ від Посольства Німеччини в Україні.

 Порядок та умови отримання подарунку учасниками Акції

 Організатор зобов’язується надати Переможцю подарунок в разі перемоги.

    1. Організатор має право запросити в Учасників-фіналістів копії документів, що підтверджують персональні дані та повноліття особи, а саме: паспорт та довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру платника податку.
    2. Учасники Акції мають право відмовитися від Подарунку і при цьому не можуть вимагати заміни Подарунку на інший, в тому числі на грошовий. Переможці не можуть передавати право на отримання Подарунку іншим особам. 
    3. Право на отримання Подарунку зберігається за Переможцем виключно протягом 30 днів від дня проведення акції.
    4. Наступного дня після проведеного розіграшу Організатор зв’язується з переможцем за номером, який зазначив Переможець Акції та узгоджує відправку Подарунку.
    5. На підтвердження отримання Подарунку Організатор має право запросити у Переможця фото або відео з отриманим Подарунком.

 Інші умови 

 Беручи участь у Акції, Учасник Акції погоджується та підтверджує факт ознайомлення та повної згоди з даними Правилами.

    1. Своєю участю в Акції Учасники надають Організатору право, безстроково, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»: отримувати, збирати, обробляти, реєструвати, накопичувати, зберігати, змінювати, поновлювати, використовувати і поширювати (розповсюджувати, передавати) інформацію, яка, відповідно до вимог законодавства, становить персональні дані.
    2. Організатор залишає за собою право відмовити у видачі Подарунку, якщо Переможець не досяг 18 років, в тому числі, у разі ненадання Переможцем відповідних документів.
    3. Організатори не несуть обов’язку відшкодування будь-яких витрат учасника, в тому числі транспортних, телефонних, які понесені учасником під час участі в Акції та у зв’язку з використанням подарунків Акції.
    4. Організатори не несуть відповідальність за неотримання Переможцем Подарунку  з причини зазначення ним неправильної та/ неповної інформації, яку необхідно вказати для отримання Подарунку.
    5. Організатор не несе відповідальності за несправності / пошкодження засобів, устаткування і агрегатів зв’язку, відсутність телефонного зв’язку та інших засобів зв’язку, що використовуються під час проведення Акції.
    6.  Організатор залишає за собою право не допустити до участі у Акції «Національний радіомарафон «30 років Німецької Єдності»» і отриманню Подарунку, виграних у цій Акції, тих осіб, які вже ставали переможцями-призерами в Акціях / конкурсах / вікторинах в ефірі радіостудії «ПЕРЕЦЬ ФМ», що проводилися раніше Організатором, або багато разів брали участь в Акціях / конкурсах / вікторинах в ефірі радіостудії «ПЕРЕЦЬ ФМ».
    7. Правила, умови та період проведення Акції може бути змінено та/або доповнено Організатором протягом усього Періоду проведення Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування на сайті https://perec.fm/
    8. Якщо Учасник Акції не має можливості/бажання отримати Подарунок з причин, які не залежать від Організатора, Організатор не сплачує такому Учаснику Акції жодних компенсацій, в тому числі грошових, пов’язаних з такою неможливістю використання/отримання Подарунка.
    9. Учасники Акції самостійно несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації (у т. ч. інформації щодо контактів з ними та адреси).
    10. Для уточнення будь-якого з пунктів цих Правил Учасник може звернутися за телефоном Організатора (044) 585-44-55.

 

TOP