У Запоріжжі розпочала роботу фотовиставка «Мир. Гармонія. Краса»

18 вересня у Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці розпочала роботу фотовиставка «Мир. Гармонія. Краса». Вернісаж присвячено Міжнародному дню миру, що встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 30 листопада 1982 року і відзначається 21 вересня щорічно.

 

Світлини представлені у кількох категоріях: фотопейзаж, фотопортрет, фотонатюрморт, вулична фотографія, макрофотографія тощо. Фотографії – виразні, глибокозмістовні, часто символічні, з важливими акцентами. Кожна світлина – це репрезентація картини світу сучасної молоді, це уявлення студентів красу, це пошуки гармонії життя, це застигла яскрава миттєвість.

Формат «поляроїд» створює враження легкості фотосправи: натиснути кнопку – і ось готова фотографія… але за кожним кадром – кропітка робота юних фотографів, їхнє вміння створювати композицію, схоплювати важливий момент, передавати гаму емоцій…

https://youtu.be/--fbVOV0Wt0

Фотовиставка відбувається в рамках проєкту «Голос жінки має силу-2020», який реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (Institut für Auslandsbeziehungen) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

 

TOP