Презентація проєкту «Голос жінки має силу» у Луганській області

Презентація проєкту “Голос жінки має силу” відбулася 5 червня у приміщенні малого конференц-залу Старобільської районної ради. На презентацію були запрошені представники місцевого самоврядування, депутати, ЗМІ,  ЛНУ ім. Тараса Шевченко, громадськість, ВПО.

 З вітальним словом виступила секретарка Старобільської міської ради, депутатка, уповноважена з гендерних питань у місті Старобільську  Світлана Барабаш.

Координаторка проєкту у Луганській області, голова Громадська організація «Центр спільного розвитку «Дієва громада» Оксана Очкурова розповіла про мету, завдання та етапи реалізації проєкту.

5 амбасадорок проєкту від Луганської області  представили свої команди та міні проєкти.

Окремою темою презентації стало представлення медіамайданчика для блогерської діяльності MustPostToday. Координаторка та амбасадорки заохочували присутніх читати блоги та доєднуватися до активної блогерської діяльності.

Проект реалізується Фундацією прав людини, за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (Institut für Auslandsbeziehungen) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина, у партнерстві з 10 регіонами України – Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Чернігівська та Київська області.

TOP