«Голос жінки має силу» і на Полтавщині!

5 червня відбувся презентаційний круглий стіл проєкту “Голос жінки має силу 2020” у Полтавській області.

Цей проєкт спрямований на розширення можливостей жінок та посилення їхніх голосів на місцевому рівні.

Основні питання, які розглядалися на заходу:

  • про можливості проєкту для Полтавського регіону та вироблення спільного бачення щодо виконання плану заходів, обговорення шляхів співпраці у ході реалізації проекту
  • проведення презентації 5 амбасадорок проєкту від Полтавської області
  • організація ефективної блогерської діяльності на теми, в яких відчувається особлива необхідність, для формування українського інформаційного поля на порталі Фундації “MustPostToday

Кожна з амбасадорок представила свій міні-проєкт, розповіла про свої очікування від участі у проєкті. Представлені міні-проекти – дуже цікаві, оскільки стосуються правової та соціальної підтримки ВПО, спрямовані на встановлення миру.

***

Мета проєкту «Голос жінки має силу» – побудова діалогу серед внутрішньо переміщених жінок, підвищення професіоналізму лідерок громадських організацій у таких сферах, як онлайн правозахист і блогерство. Ініціатор проєкту – громадська організація «Фундація прав людини».

Реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (InstitutfürAuslandsbeziehungen) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

TOP