Конкурс дитячого малюнка у День захисту дітей в Запоріжжі

Бути людиною – означає бути готовим створювати дива та мир навколо себе. Щастя в очах дитини з'являється лише тоді, коли на обличчі у її батьків посмішка, спокій та впевненість у завтрашньому дні.

1 червня у парку «Дубовий Гай» у Запоріжжі відбулося святкування Дня захисту дітей. Діти взяли участь у конкурсі малюнка «Мирний квартал», де кожен зміг залишити частинку себе та власного уявлення про мир і злагоду.

Організаторами конкурсу були студенти та викладачі Запорізького національного технічного університету спеціальностей «Журналістика», «Психологія» та «Право». Цей захід був організований в рамках проекту «Голос жінки має силу 2019». Участь у конкурсі взяли як місцеві мешканці Запоріжжя, так і мешканці, які приїхали до нас з окупованих територій.

Конкурс оцінювався за 7 номінаціями, у кожній з яких було по кілька переможців. Гості свята мали змогу проголосувати за малюнок, який їм сподобався найбільше. Таким чином, усі охочі могли обрати найяскравіший, найдобріший, найкреативніший, наймудріший, найзагадковіший, найпатріотичніший, найвеселіший малюнки.

Усі переможці були нагороджені подарунками та залишилися задоволеними від отриманих емоцій під час конкурсу малюнків.

Джерело

TOP